ORNAMENTE CHEDERE CROMATE DACIA DUSTER

ACCESORII CROM TUNING AUTO DACIA DUSTER
Ornamente chedere geamuri usi pentru Dacia Duster fabricate din inox. Montaj cu banda dublu adeziva profesionala inclusa. Pachetul contine 4 piese ambalate pentru a putea fi transportate in conditii de siguranta.

Pret: 180 Lei

COMANDA ONLINE
 


Contacteaza-ne acum pe Yahoo Messenger pentru a cere detalii despre acest produs :

Ornamente chedere geamuri usi pentru Dacia Duster fabricate din inox. Montaj cu banda dublu adeziva profesionala inclusa. Pachetul contine 4 piese ambalate pentru a putea fi transportate in conditii de siguranta.


FORMULAR DE COMANDA :

Pentru a comanda acest produs va rugam completati forumularul de mai jos sau DIRECT TELEFONIC LA 0741570496:

Nume Prenume:
Telefon:
Judet / Oras:
E-Mail:
Mesaj:

COD SECURITATE ? :


Cauta un produs anume :

Cauta :
Unde :CROMTUNNING.RO

ACCESORII TUNNING NOI

ORNAMENTE MANERE TOYOTA LAND CRUISER 150

ORNAMENTE MANERE TOYOTA LAND CRUISER 150 Ornamente cromate manere pentru Toyota Land Cruiser 150 2010+ fabricate din plastic cromat. Se potrivesc perfect, tiparul fiind luat digital dupa manere originale Toyota Land Cruiser 150 2010+. Montaj cu banda dublu adeziva profesionala inclusa. Pachetul contine 8 piese ambalate pentru a putea fi transportate in conditii de siguranta.
Pret: 370 Lei


PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSFLY

PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSFLY Trepte scari laterale pentru Ford Kuga 2013+ fabricate din inox si aluminiu. Nu sunt produse universale ci sunt fabricate dupa liniile masinii Ford Kuga 2013+. Kit de montaj inclus. Pragurile vin ambalate in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta. Setul contine 2 piese.
Pret: 1750 Lei


PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSPRE

PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSPRE Trepte scari laterale pentru Ford Kuga 2013+ fabricate din inox si aluminiu. Nu sunt produse universale ci sunt fabricate dupa liniile masinii Ford Kuga 2013+. Kit de montaj inclus. Pragurile vin ambalate in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta. Setul contine 2 piese.
Pret: 1750 Lei


PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSRAP

PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSRAP Trepte scari laterale pentru Ford Kuga 2013+ fabricate din inox si aluminiu. Nu sunt produse universale ci sunt fabricate dupa liniile masinii Ford Kuga 2013+. Kit de montaj inclus. Pragurile vin ambalate in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta. Setul contine 2 piese.
Pret: 1550 Lei


PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSFRE

PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSFRE Trepte scari laterale pentru Ford Kuga 2013+ fabricate din inox si aluminiu. Nu sunt produse universale ci sunt fabricate dupa liniile masinii Ford Kuga 2013+. Kit de montaj inclus. Pragurile vin ambalate in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta. Setul contine 2 piese.
Pret: 1550 Lei


PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSSUB

PRAGURI LATERALE FORD KUGA COD KBSSUB Trepte scari laterale pentru Ford Kuga 2013+ fabricate din inox si aluminiu. Nu sunt produse universale ci sunt fabricate dupa liniile masinii Ford Kuga 2013+. Kit de montaj inclus. Pragurile vin ambalate in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta. Setul contine 2 piese.
Pret: 1650 Lei


COLTARE PROTECTIE SPATE FORD KUGA

COLTARE PROTECTIE SPATE FORD KUGA Coltare protectie bara spate pentru Ford Kuga 2007 - 2012 fabricate din inox. Nu sunt produse universale ci sunt fabricate dupa liniile masinii Ford Kuga 2007 - 2012. Kit de prindere inclus. Coltarele vin ambalate in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta.
Pret: 990 Lei


FUSTA BARA FATA RENAULT KOLEOS

FUSTA BARA FATA RENAULT KOLEOS Fusta bara fata cu design elegant din abs cu un finisaj crom pentru Renault Koleos 2008+. Acest scut fata acorda protectie la bara din spate si in acelasi timp creste aspectul elegant al autovehiculului. Acesta nu este un produs universal ci este conceput exclusiv pentru modelul Renault Koleos 2008+. Placa vine ambalata in cutie pentru o livrare in conditii de siguranta.
Pret: 590 Lei


BARA PROTECTIE SPATE RENAULT KOLEOS COD ATM00D

BARA PROTECTIE SPATE RENAULT KOLEOS COD ATM00D Bara protectie spate scut Renault Koleos 2008+ fabricata din inox. Nu este un produs universal ci este fabricata dupa liniile masinii Renault Koleos 2008+. Kit de montaj inclus. Bara vine ambalata in folie de protectie pentru o livrare in conditii de siguranta.
Pret: 720 Lei


FUSTA BARA SPATE RENAULT KOLEOS

FUSTA BARA SPATE RENAULT KOLEOS Fusta bara spate cu design elegant din abs cu un finisaj crom pentru Renault Koleos 2008+. Acest scut spate acorda protectie la bara din spate si in acelasi timp creste aspectul elegant al autovehiculului. Acesta nu este un produs universal ci este conceput exclusiv pentru modelul Renault Koleos 2008+. Placa vine ambalata in cutie pentru o livrare in conditii de siguranta.
Pret: 590 Lei